Vertrek!

Door: Ingmar & Liza

Blijf op de hoogte en volg Ingmar en Liza

29 Augustus 2008 | Nederland, Breda

Lieve allemaal,

Morgen om 16.25u vertrekt ons vliegtuig vanuit Schiphol naar Londen Heathrow. Daar hebben we 4 uur de tijd om over te stappen naar ons vliegtuig dat vertrekt om 20.30 en ons brengt naar Johannesburg. Dat is een vlucht van ruim 11u!
Wij hebben in Zuid-Afrika allebei een nummer waar jullie ons op kunnen bereiken (Let wel; wij zetten onze telefoons waarschijnlijk in de avond pas aan). Er is geen tijdsverschil met Nederland!

Telefoonnummer Ingmar: 0027 71112 6939
Telefoonnummer Liza: 0027 71112 6940

Het goedkoopst en makkelijkst is om te bellen via www.belpiraat.nl

De eerste 3 maanden zullen wij niet veel beschikking hebben tot internet, de spannende verhalen komen daarna!

Veel liefs, Ingmar en Liza

Ps. Onze foto's komen te staan op: ingmarliza.mijnalbums.nl

• 29 Augustus 2008 - 11:30

Elise:

Heel veel plezier met je rondreis!!
    xx

• 29 Augustus 2008 - 11:47

Annabelle:

Lieverdjes!

Kijk, luister, voel, proef, ruik, leer en bovenal GENIET van alles. Heel veel plezier met jullie ontdekkingsreis naar jezelf, elkaar en de plaatsen die je aandoet.
    Take care!

Liefs,

Annabelle

Ps. Ingmar; gewoon gaan lopen... ;)

• 29 Augustus 2008 - 12:45

Annie :

Goede reis, veel plezier, geniet en verdwaal niet in de rimboe!:)

• 29 Augustus 2008 - 12:53

Wesley:

Ik wil jullie beide erg veel succes en plezier toewensen. Geniet van deze ervaring, voor je het weet is het voorbij.

Dikke kus wes

• 29 Augustus 2008 - 13:18

Paul En Paulien:

dag 'vakantiegangers'

laatste nachtje in je eigen bed, wijk, stad en land! vanaf morgen begint het GROTE avontuur!
    heeeel veeeel plezier!
    enne... we gaan jullie zeker volgen!

hele dikke kussen en tot....?

Paul en Paulien

• 29 Augustus 2008 - 17:27

Arthur:

Dames SUCCESSSSSSS (wil mee)

• 29 Augustus 2008 - 18:22

Popko:

Meiden,

Heeeeeeel heeeel veel plezier de komende tijd zal jullie blijven volgen. Leuk.
    Morgen fijne vlucht.
    Popko

• 29 Augustus 2008 - 20:26

Mell:

hey lizzzz
    Jouhoe dus het gaat eindelijk gebeuren!!!!!spannend!!! Komt helemaal goed, als je eenmaal de smaak te pakken hebt, kun je je niet anders voorstellen dan over de wereld te reizen en al de onwerkelijke,gave,mooie, etc ervaringen in je op te nemen!!!!!! Heb nog leuke tips voor NZ!!! zooooooomooi hier, mail ze door!

liefi genietze....hou me op de hoogte als ik in canada ben! kussssss

• 29 Augustus 2008 - 21:09

Henk:

Ik zie jullie morgen op schiphol, ik ben zeer benieuwd naar jullie bepakking van theorie naar praktijk! See you tomorrow, xhenk

• 29 Augustus 2008 - 22:00

Jochem:

Erg leuk om zo toch een beetje op de hoogte te kunnen blijven; Dat komt met dat beetje Internet van jullie vanzelf wel goed!

Een hele goede reis toegewenst en veel succes met het vinden van alles waarnaar jullie op zoek zijn!

Jochem

• 31 Augustus 2008 - 23:46

Paul&Marjolijn:

Hallo dames, ja tijd tijd druk drukniet echt meer heel officieel afschid van jullie kunnen nemen, maarja we kunnen jullie zo goed volgen. O ja en Pim geef ik altijd al heel veel liefde!!! Dikke kus vanuit Breda

• 03 September 2008 - 14:25

Noor:

Dikke kus voor jullie beiden!
    Pas goed op elkaar;)

Ingmar en Liza

Planning: 30 Augustus: Johannesburg 2 September: Start project Soweto (Werken in een weeshuis). 12 Oktober: Project Big 5 (werken in het Kruger National Park). Na dit project (rond 5 november) reizen richting Kaapstad. 5 December: Vertrek vanuit Kaapstad via Singapore naar Sydney. 7 December: Start Jackeroo-Jilleroo cursus in Leconfield (echte cowgirls!). 18 December: Backpackend richting Cairns. 15 Maart: Vertrek Cairns naar Auckland voor rondreizen. 5 April: 9 dagen vertoeven op het heerlijke Samoa 14 April: Nacht overnachten in Los Angeles om op 15 april weer door te vliegen via Londen naar Amsterdam!

Actief sinds 16 Juni 2008